Nye leiligheter mellom trær og steingarder på Hinna

Nær natur, togstasjon, kjøpesenter, skoler, treningssenter og helsetilbud.

Husene i Skogen er et boligprosjekt i regi av Ineo Eiendom og Base Bolig samt arkitektkontoret Helen & Hard. Leilighetene oppføres mellom skog og beitemarker nederst i høydedraget mellom Jåttåvågen og Jåttånuten. Prosjektet får en rekke unike fellesskapsløsninger som felleshus med kjøkken, drivhus, bildeling, elsykler, gjestehybler, delerom med verktøy og en egen app med felles aktivitetskalender og mye mer.

Første salgstrinn består av byggene BB1-1, BB1-2 og BB2, som samlet får 51 leiligheter med solvendte balkonger, rike uteområder, landlige omgivelser på oppsiden og togstasjon, bussvei og Hinna Park på nedsiden. Tomten ligger altså så sentralt som det går an, nær jordbruksmarker inndelt av flotte alléer, mindre og større skogholt og små stier og veier på kryss og tvers.

Borettslag: En moderne boform som gir deg mer fritid

Husene i Skogen er organisert som et borettslag. Dermed blir du en del av et fellesskap der folk drar lasset sammen og nyter godt av en rekke fordeler.

Eksempelvis dekker felleskostnadene utgifter til både utvendig vedlikehold og forsikring. Du slipper altså å bekymre deg for kostnader og arbeid når noe skal males eller fikses. Det ordner noen andre mens du får fri!

Fellesløsningene i Husene i Skogen inkluderer arbeid og kostnader tilknyttet fellesarealene, renovasjon, kabelanlegg, økonomi- forvaltning, lekeplasser, bildeling, sykkeldeling og mer. Alt organiseres og administreres av BATE, som blir borettslagets forretningsfører. Dette gir langsiktig trygghet for deg som beboer.

Borettslaget har også en sikringsordning som medfører at du ikke blir ansvarlig for «naboens» felleskostnader (husleie) dersom den ikke blir betalt. Alt i alt, fellesløsningene gjør Husene i Skogen til et fremtidsrettet trygt, enkelt og økonomisk fornuftig sted å bo. Det legges til rette for individuell nedbetaling av felleslån om ønskelig.

FELLESKOSTNADENE INKLUDERER:

  • Forsikring og vedlikehold av bygningsmasse
  • Anleggsgartner til vedlikehold av grøntområder
  • TV Grunnpakke og Fiberbredbånd fra Lyse
  • TV og fiberbredbånd i fellesområder
  • Strøm, oppvarming og renhold av fellesområder
  • Drivhus og planteparseller
  • Gjestehybel til utleie (kr. 500 for første døgn, kr. 100 for påfølgende døgn)
  • Kommunale avgifter

KOSTNADER SOM TILKOMMER:

  • Innboforsikring for din egen leilighet: Ca. kr. 100 pr. mnd.
  • Energi/strøm til oppvarming av din egen leilighet: Estimert til ca. kr. 600 pr. mnd. for en leilighet på 80 m².

Totale kostnader vil for de aller fleste bli mye lavere enn hva man i dag betaler for en gjennomsnittlig enebolig.

Vurderer du rekkehus? Velg heller et Byhus i Husene i Skogen!

I dette salgstrinnet av Husene i Skogen kommer fire to-etasjes leiligheter som er så romslige og innholdsrike at vi kaller dem Byhus!

Byhusene er fra ca. 110 til 149 m² BRA og får tre og fire soverom. Dermed er dette svært gode alternativer til småbarnsfamilier som kanskje trodde de måtte ha et rekkehus for å oppfylle ønsket om en bolig med alt de trenger. Samtidig er et slikt Byhus et veldig godt valg for voksne som skal flytte fra enebolig, men fremdeles vil ha godt med plass. Og siden Husene i Skogen organiseres som et borettslag der en stor del av de faste utgiftene dekkes gjennom felleskostnader, så får man her en rekke ekstra fordeler de fleste rekkehuseiere må se langt etter.

Se alle våre byhus