Kjøp i Husene i Skogen før 13. mars. Vi ordner hele flyttejobben og utvask!

Klar for ny og lettstelt leilighet, men orker ikke tanken på å pakke i esker, bæring ut og inn og organisere flyttebil? Og gruer deg til skrubbing av hver krik og krok i den gamle boligen din?

Vel, nå rydder vi bekymringene dine av veien – bokstavlig talt. Vi spanderer hele flyttejobben og profesjonell utvask slik at du kan flytte til Husene i Skogen på Jåttå med et avslappet smil, lave skuldre og uten kink i ryggen.

75 eller 107 kvadratmeter? Eller noe midt i mellom?

Hvor stor plass trenger du egentlig? I trinn 2 av Husene i Skogen kan du velge mellom størrelser som 75, 83, 86 og 107 kvadratmeter – eller enda større – hvis du vil fortsette å bo romslig, bare mer lettvint.

Holder det med 75 kvadratmeter? Sannsynligvis.

Trenger du to soverom og har lyst på to bad? Og en stue med trekledde vegger og lys inn fra to sider? Ta en titt på denne 75 m²-hjørneleiligheten i 2. etasje som har balkong med gode solforhold både morgen og dag.

Pris leilighet BB4-2 402: kr. 3.780.000, inkl. parkeringsplass. (3D viser BB4-2 402 som har lik planløsning).

Lyst på ekstra stor plass?

Har du lenge drømt om å bo i en stor leilighet hvor du kan nyte langstrakt utsikt i retning Gandsfjorden og «dalstrøka innafor» hver eneste dag? Det skjønner vi godt, særlig hvis du har sett planløsningen for leilighet BB4-2 0401. Med tre soverom, to bad, eget vaskerom, walk-in-closet og stue/kjøkken-løsning på hele 45 m² får du herlig god plass til å ha barn på besøk og mange gjester rundt spisebordet.

Pris leilighet BB4-2 0401: kr. 7.080.000, inkl. parkeringsplass.

Meld interesse

Vil du vite mer om leilighetene og vårt Flytt- og utvasktilbud? Meld din interesse så tar vi kontakt pr. telefon og holder deg oppdatert med nyhetsbrev.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Carina på 913 30 033 eller send en e-post til carina@ineoeiendom.no i dag!

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis

  Et Heime-prosjekt med unike fellesskapsløsninger – her vil du trives!

  Husene i Skogen er et Heime-prosjekt

  I Husene i Skogen kan du leve livet fullt og delt med Heime, som er et bokonsept for fellesskap, opplevelser og trygghet.

  For deg som flytter inn i Husene i Skogen innebærer Heime at du får nyte godt av flotte fellesarealer som ivaretar både praktiske behov og behovet for sosialt samvær. Felleshus, drivhus, gjestehybler og delerom med verktøy er noen eksempler.

  Som Heime-beboer får du eksklusiv tilgang til en skreddersydd app med en rekke praktiske funksjoner og god oversikt over hva som rører seg i Husene i Skogen. Du kan for eksempel sjekke om gjestehybelen er tilgjengelig og om felleshuset er ledig neste helg. Mulighetene er mange. Appen fungerer også som en sosial plattform hvor du kan legge ut en melding om noen naboer har lyst å være med på joggetur rundt Jåttånuten eller om noen kan vanne blomstene når du skal på hytta.