Kjøp i Husene i Skogen før 13. mars! Kun kr. 100.000 i innskudd og komplett hvitevarepakke inkludert.

Ny leilighet trenger ikke være synonymt med knekkebrød og nudler de neste årene! I Husene i Skogen på Jåttå slipper du nå å legge hvitevarer inn i budsjettet. Dermed blir det mange tusenlapper du kan bruke til andre ting.

I tillegg slipper du unna med kun kr. 100.000 i innskudd, og svært mye dekkes gjennom fellesskapet:

 • TV Grunnpakke og fiberbredbånd fra Lyse.
 • Forsikring og vedlikehold av bygningsmasse.
 • Kommunale avgifter.
 • Anleggsgartner til vedlikehold og stell av uteområder.
 • TV og fiberbredbånd i fellesområder.
 • Strøm, oppvarming og renhold av fellesområder.
 • Drivhus og planteparseller.
 • Tilgang til lånebil og elsykkel.
 • Tilgang til gjestehybler, felleshus, delerom med verktøy og mer gjennom bokonseptet Heime

I tillegg gjør beliggenheten nær Jåttåvågen togstasjon, busstopp og gode sykkelstier at du klarer deg fint uten bil. Og en ting er sikkert: Bilhold koster!

Hvitevarepakken fra Siemens består av induksjonstopp, stekeovn, integrert oppvaskmaskin og integrert kombi-kjøleskap – alt ferdig installert når du flytter inn.

Plantegning BB4-1 H0103

Start med 60 m², to soverom og sørvendt uteplass

I Husene i Skogen kan du få en finfin start på boligkarrieren i en av leilighetene på ca. 60 m². Sjekk ut løsningen til leilighet BB4-1 103. I denne får du to gode soverom, bad, bod, stue/kjøkken og en lun og sørvendt terrasse. Alt du trenger og sikkert litt til☺. Pris: kr. 2.890.000, inkl. hvitevarer.

Meld interesse

Vil du vite mer om de gode mulighetene i Husene i Skogen? Meld din interesse så tar vi kontakt pr. telefon og holder deg oppdatert med nyhetsbrev.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Carina på 913 30 033 eller send en e-post til carina@ineoeiendom.no i dag!

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis

  Pris leilighet BB4-1 103: kr. 2.890.000, inkl. hvitevarer. (3D viser BB4-1 403 som har lik planløsning).

  Et Heime-prosjekt med unike fellesskapsløsninger – her vil du trives!

  Husene i Skogen er et Heime-prosjekt

  I Husene i Skogen kan du leve livet fullt og delt med Heime, som er et bokonsept for fellesskap, opplevelser og trygghet.

  For deg som flytter inn i Husene i Skogen innebærer Heime at du får nyte godt av flotte fellesarealer som ivaretar både praktiske behov og behovet for sosialt samvær. Felleshus, drivhus, gjestehybler og delerom med verktøy er noen eksempler.

  Som Heime-beboer får du eksklusiv tilgang til en skreddersydd app med en rekke praktiske funksjoner og god oversikt over hva som rører seg i Husene i Skogen. Du kan for eksempel sjekke om gjestehybelen er tilgjengelig og om felleshuset er ledig neste helg. Mulighetene er mange. Appen fungerer også som en sosial plattform hvor du kan legge ut en melding om noen naboer har lyst å være med på joggetur rundt Jåttånuten eller om noen kan ta inn posten når du skal på til syden to uker i sommerferien.