I Husene i Skogen kan du leve livet fullt og delt med Heime

Heime er bokonseptet for mennesker som dyrker fellesskap, opplevelser, trygghet og tid til overs. Samtidig legger Heime til rette for at du kan trekke deg tilbake og være alene når du vil – i en stilfull og praktisk leilighet som bare er din og som har alt du trenger for å leve et godt liv.

For deg som flytter inn i Husene i Skogen innebærer Heime at du får nyte godt av flotte fellesarealer som ivaretar både praktiske behov og behovet for sosialt samvær. Felleshus, drivhus, gjestehybler og delerom med verktøy er noen eksempler.

Som Heime-beboer får du eksklusiv tilgang til en skreddersydd app med en rekke praktiske funksjoner og god oversikt over hva som rører seg i Husene i Skogen. Du kan for eksempel sjekke om gjestehybelen er tilgjengelig og om det er en ledig lånebil eller elsykkel i garasjen. Mulighetene er mange. Appen fungerer også som en sosial plattform hvor du kan legge ut en melding om noen naboer har lyst å være med på tur rundt Jåttånuten eller om noen kan vanne blomstene når du skal en uke på fjellet.

Appen vil også ha en aktivitetsplan med kjekke organiserte arrangementer for beboerne, en plan som utarbeides av en Heime-ansatt. I det store og hele vil du som beboer i et Heime-prosjekt få uendelig mye mer enn en leilighet – du vil få et varmere, rikere og enklere liv.

Last ned Heime-brosjyre

Et prosjekt med unike fellesskapsløsninger

Felleshus og mange sosiale møteplasser

I Husene i Skogen kommer mange gode fellesskapsløsninger. Et stort og flott felleshus med kjøkken med pizzaovn og spiseplass blir en av de mange gode sosiale møteplassene for alle beboerne. Her kan man lage mat sammen, og ha temakvelder om lokalhistorie, urteplanter, strikketeknikker og ølbrygging. Kanskje kan nabogutta fra Jåttå gårdsbryggeri komme innom og dele sine fantastiske kunnskaper om hjemmelaget øl?

Huset kan med fordel også brukes til treningsaktiviteter og spillekvelder, og på sommerdager kan aktiviteter som yoga og boccia tas ut i hagen. Felleshuset får grønt tak og er integrert i den landskapelige utformingen av uteområdet.

Eget drivhus og grønt samhold

Hvem får de saftigste tomatene?

Det kommer et drivhus i hagen, og her snakker vi virkelig kortreist matproduksjon! Her kan beboerne møtes og samarbeide om å så, dyrke, kultivere og høste, og kanskje bytte til seg en squash mot litt nyhøstet salat. Og hvem vet? Kanskje Husene i Skogen om et par år kan skryte på seg egenproduksjon av saftige tomater, sterk chili, herlig luktende hvitløk og til og med noen sure vindruer?

Her blir det bil- og sykkeldeling

Smart, sosialt og godt for miljøet.

Bildeling og sykkeldeling er mer enn en trend i tiden, det er noe som har kommet for å bli. Det miljømessige årsakene er åpenbare, det samme er de hyggelige konsekvensene det kan få for din lommebok. Med Husene i Skogens sentrale beliggenhet, like ved togstasjon og bussruter, er det kanskje ikke sikkert at du egentlig trenger egen bil siden du kan låne ved behov?

I Husene i Skogen legges det til rette for at du kan låne både sykkel og bil. Bestillingen er kun et tastetrykk unna via Heime-appen, som gir deg enkel oversikt over hva som er ledig når. Typer og antall biler og sykler tilpasses etter antall brukere, og det vil bli satt av egne p-plasser for biler og sykler. Viktige ting som service og dekkskifte organiseres slik at du slipper å tenke på det. Enklere blir det ikke.

 

Gjestehybler og delerom

Gi dine overnattingsgjester den gode hotellfølelsen

Tenk så kjekt det er å få gode venner på besøk, gjerne langveisfra, og kunne tilby dem et hyggelig, trygt og helt privat sted å overnatte. Husene i Skogen får to velutstyrte gjestehybler med dobbeltseng, eget bad og egen inngang – nesten som et hotellrom. Det eneste du bør huske på, er å servere dem frokost på senga! De to gjestehyblene kommer i bygg BB1-2 og får inngang fra bakkeplan. Dermed kan dine gjester komme og gå som de vil. Enklere blir det ikke, verken for deg eller dem.

Lån det utstyret du trenger i delerommet!
Har du ikke egen drill? Eller fastnøkkel i riktig størrelse? Vel, det trenger du ikke når du flytter til Husene i Skogen. I Felleshuset er det satt av plass til et eget rom med utstyr du kan låne, enten du skal fikse noe inne hos deg selv, putle litt i drivhuset sammen med naboen eller fikse sykkelen til din kjære. Å dele er god ressursutnyttelse og et sunt miljøvalg. Når man tenker seg litt om, så er det egentlig unødvendig at alle skal ha hver sin av alt – det er mye mer naturlig å dele på de ting man kun trenger av og til. Og pengene du sparer kan kanskje gå til mer hjemmekos?